Foto tapete

Foto tapete

Foto tapete su pravi hit za vaš enterijer. Tapete za zid, kao interesantan i dosta korišćen dekorativni element, doživele su tokom godina različite modifikacije i unapređenja, kako u pogledu kvaliteta i materijala za izradu, tako i u pogledu dizajna i izbora motiva koji će biti „oslikani“ na tapetama. Pošto su se tapete ponovo vratile u modu, a savremen razvoj tehnologije pružio nove mogućnosti, danas se na tapete može staviti gotovo svaka grafička zamisao koju čovekova mašta poželi i to u prilično velikom formatu.

Posebno popularne poslednjih godina postale su foto tapete, zanimljive upravo zbog raznolikosti i nepresušnog bogatstva motiva, prizora, slika i kolorita koje na sebi mogu da „ponesu“. Fascinantna je, zaista, i sama činjenica da na zid svog stambenog ili poslovnog prostora možete staviti, naravno odštampano na tapeti namenjenoj za ukrašavanje takve površine, nešto što je slikano fotografskim aparatom.

Foto tapete su pravi izbor tapeta.

Možete samo zamisliti bezgranične mogućnosti izbora slika za moderne foto tapete – one mogu oslikavati važna sećanja i uspomene iz života, fotogafije dece, porodice u značajnim životnim trenucima, i mnogo toga drugog. Kroz vekove a i dan-danas su popularni motivi prirode, jer predivni pejzaži prostoru mogu da pruže neverovatno umirujuću notu, a sličan efekat može se postići i pažljivim izborom nekog od brojnih apstraktnih motiva koji se mogu postaviti na tapete.

Panorame svetskih metropola, poznatih kulturno-istorijskih spomenika ili pak, romantičnih primorskih ulica, takođe su čest prizor ovih svojevrsnih zidnih murala, a mnogi se opredeljuju i za foto tapete sa omiljenim automobilom, motorom, strip ili crtanim junakom, muzičkom ili glumačkom zvezdom, kao i mnogim drugim motivima savremene pop-kulture.

Foto tapete sa vernim prikazom prirodnih materijala ( npr. drveta, kamena, cigle, itd ) pokazale su se kao vrlo efektivno rešenje za prostore gde ugradnja samih tih materijala nije moguća ili nije praktična, a utisak koji ostavljaju je nestvarno realističan. Pošto moderni dizajnerski trendovi naglašavaju upravo dekoraciju zidova kao najvećih površina u svakom domu ili radnom prostoru, možda su i Vaš pravi izbor fototapete koje su definitivno postale novi hit za originalno ukrašavanje stambenih i poslovnih enterijera.

Call Now Button