3D tapete – Trodimenzionalne tapete za vaše zidove

3d tapete

3D tapete ili trodimenzionalne tapete predstavljaju potpuno novi pravac za opremanje enterijera. Kada govorimo o savremenoj dekoraciji životnog prostora, svima koji se tom temom bave je potpuno jasno da su se tapete vratile u modu na velika vrata i da pružaju izvanredne mogućnosti za originalno i kreativno uređenje doma.

Novi hit u svetu, a u poslednje vreme sve više i u našoj zemlji, nakon dvodimenzionalnih postale su 3D tapete, kao još interesantnija i intrigantnija varijanta tapeta za zidove prostorija u modernoj kući ili stanu, ali i ugostiteljskom ili poslovnom prostoru.

Vrlo popularne dekorativne trodimenzionalne tapete izrađuju se pomoću posebnih tehnika, a raznovrsnost kalupa, odnosno oblika koji se utiskuju na pozadinu tapeta, zaista je impozantna, naročito kada joj pridružimo moćnu dinamiku prelamanja svetlosti iz različitih uglova.

Oblaganje zidova 3D tapetama pravi je izazov i predstavlja odlično rešenje za sve one kojima je dosadilo da se u uređenju većih vertikalnih, ali i drugih površina, zadovolje bojenjem ili lepljenjem „običnih“ tapeta.

Efekti koji se na ovaj način mogu postići prosto su neverovatni, u šta ste verovatno imali prilike da se uverite ukoliko ste se već susreli sa ovim inovativnim i neobičnim pristupom dekoracije enterijera.

Izbor šare, oblika ili stila, naravno, prvenstveno zavisi od Vašeg ukusa i estetskog doživljaja prostora koji uređujete, što svakako važi i za opredeljivanje između različitih materijala, boja ili kombinacija boja.

3D tapete su dostupne u modernim i rustičnim dezenima

Sada već veoma bogata ponuda 3D tapeta obuhvata dekorativne dezene od nekih klasičnijih, kao što su izgled kamenog zida (ravnog ili lomljenog kamena), zida od cigle, betonskih blokova ili drveta, preko cvetnih i drugih motiva iz prirode, pa sve do različitih geometrijskih, minimalističkih i apstraktnih formi.

Jedna od praktičnih strana upotrebe 3D tapeta je što više ne morate da brinete o ravnanju, gletovanju i uopšte stanju svojih zidova, jer se trodimenzionalne tapete odlično prilagođavaju i uspešno „izlaze na kraj“ sa svim manama na nesavršenim zidovima. Za moderno i maštovito osmišljeno uređenje zidova, dekorativne 3D tapete su pravi dizajnerski hit koji će uneti novu dimenziju u Vaš prostor i čiji kreativni potencijal obavezno treba iskoristiti.

Ukoliko imate nekih pitanja za nas, slobodno nas možete kontaktirati klikom na stranicu kontakt.

3D tapete za dečije sobe

3D tapete za dečije sobe su takođe jedna od novina koje ćemo uskoro uvesti. Želimo da našim najmlađima ulepšamo odrastanje tako što ćemo im pružiti da njihovi junaci i princeze krase njihove zidove.

Ova vrsta tapeta, koja će se uskoro naći u našem prodajnom asortimanu će biti od flisa, koji predstavlja najkvalitetniji mogući materijal za tapete.

Iako već postoje jednobojni ili šareni oblici i modeli, potrudićemo se da našu kolekciju dopunimo sa još novih modela.

Call Now Button